Friskere Færøer

På Hotel Djurhuus stræber vi efter at tilbyde en friskere hotel oplevelse. Vores “ingen dikkedarer” tilgang betyder, at du får alt hvad du behøver, uden alt det ekstra du aldrig bruger, men stadig ender med at betale for. Vores rimelige priser inkluderer alt du behøver, for at du får den bedst mulige rejse til Færøerne.

Gratis morgenmad

Morgenmad er dagens vigtigste måltid. Derfor er den altid inkluderet i prisen på dit værelse. Når du bliver sulten igen, anbefaler vi gerne en af byens mange restauranter for dig. Vi kender alle de gode steder!

Gratis internet

Ingen dikkedarer betyder ikke ingen kontakt til den store verden. Vi ved alt om hvor vigtigt det er at holde kontakten ved lige. Om det er til arbejdet eller familie og venner, så er vores bredbåndsinternet til din rådighed – gratis!

Gratis kilometre

Færøerne er måske mikroskopiske i forhold til den store verden, men det betyder ikke at du skal være nødt til at gå hele tiden. Vi tilbyder vores gæster fri kilometre og forsikring, når du benytter dig af vores populære gæstebil-service.

Vores værelser

Vores hotel er fremragende for venner, familier og par. Vores lyse og luftige værelser har et privat badeværelse med gulvvarme, fladskærmsfjernsyn og gratis wifi.

Book
nu