Godt at vide

Hotel Djurhuus er perfekt placeret ved Thorshavn centrum, hvor du finder butikker, restauranter, natklubber og alt, som verdens mindste hovedstad har at tilbyde. Og et af byens fitnesscentre ligger lige ved siden af. Så kan du holde formen ved lige under dit ophold.

Gode faciliteter

En god morgenmad er den bedste start på dagen. Derfor er den altid inkluderet i prisen på dit værelse. Ved morgenmadsrestauranten finder du vores behagelige sofagrupper, hvor du kan slappe af foran fladskærms-tv'et med en gratis kop kaffe.

Vi tænker på miljøet

Vi forsøger hele tiden at nedbringe vores CO2-udslip, og beder vores gæster om at hjælpe til ved at genbruge deres håndklæder. Ved den daglige rengøring skifter vi kun de håndklæder ud, der er blevet lagt på badeværelsesgulvet.

God gammel tjeneste

Receptionen er åben til daglig mellem kl. 7.00–21.00 eller efter aftale. Vores venlige personale står klar til at hjælpe dig med alt fra at arrangere sightseeing-ture til at finde en god restaurant. Transport til og fra lufthavnen kan arrangeres med dør til dør-shuttlebus.

Rygepolitik

På Hotel Djurhuus er rygning strengt forbudt. Vi beder alle vores gæster om venligst at respektere dette forbud til glæde for de øvrige gæster og personale. Overtrædelse vil resultere i en bøde på 1.000 kr. Ja, vi mener det.

Check-ind/ud 

Check-ind er mellem kl. 14.00 og 18.00, hvis ikke andet er aftalt. Gæster bedes forlade deres værelser senest kl. 11.00 på udrejsedagen.

 

 

Book
nu