Gode ting kommer i små pakker

Færøerne består af 18 små øer i det nordatlantiske hav. Med sin bjergtagende og uspolerede natur er de små øer den oplagte feriedestination for alle der er klar til en anderledes og frisk rejseoplevelse. Færøerne er valgt til verdens bedste øer af National Geographic Traveler Magazine, så snyd ikke dig selv for at opleve Nordens bedst bevarede hemmelighed.

Guide til Færøerne

Få inspiration til dit ophold på Færøerne og book sightseeing-ture m.m. direkte her: Guide to Faroe Islands.

Gásadalur

Gásadalur er en lille bygd i Vágar – øen i vest. Bygden er kendt for sit vandfald der skyller fra klinten. Når du lejer en bil under dit ophold kan du køre gennem undersøiske tunnelen til Vágar.

Saksun

Saksun er en lille bygd på Streymoy. De charmerende huse med græstag og yndige fjelde er en betagende udsigt. Du kan gå langs kysten gennem lagunen for en frisk gåtur og smukke udsigter.

Koltur

Koltur, den næstmindste af de 18 øer, har en smuk og unik form. Øens højeste punkt hedder Uppi á Oyggj og er 477 meter højt. Øen har kun en indbygger. Trods øens tætte nærhed til hovedstaden, så har få mennesker besøgt Koltur, fordi der er ingen faste færger til øen.

Du kan få skønne udsigter af Koltur fra Norðadalsskarð på Streymoy og fra bygderne Velbastaður og Kirkjubøur. 

Thorshavn

Thorshavn er Færøernes hovedstad. Til tider er den beskrivet som verdens mindste hovedstad med en befolkning af mindre end 20.000. Du bliver tilgivet, hvis du tror, at der ikke er noget at se, men du kan stole trygt på, at der er nok at se. Thorshavn tilbyder alt en by skal have for en spændende og behagelig tur. Fra lækker sushi til et rigt natliv – der er ikke en mangel på aktiviteter eller spisesteder. 

Leypannagjógv

Leypannagjógv er en kløft på øen Vágar og har en forhøjning på 128 meter. Leypannagjógv findes syd for Oyrargjógv, tæt ved Rangagjógv, og er ikke langt væk fra den undersøiske tunnels mund, da du kører fra Streymoy til Vágar.

Book
nu